6944019661 Σμύρνης 68, Άνω Γλυφάδα info@luciacleaning.gr
hero image
 
 
 
Lucia's Cleaning
Συνεργείο Καθαρισμού | Άνω Γλυφάδα Αττική


Στην επιχείρηση Lucia's Cleaning, το εξειδικευμένο συνεργείο μας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθαρισμού και συντήρησης χώρων

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μέσα καθαρισμού, καθώς και προϊόντα και χημικά φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμού με επιμονή και αποτελεσματικότητα, ακόμη και στα πιο ιδιαίτερα σημεία.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό, υγιεινό και προσεγμένο διατηρώντας τιμές προσιτές προς όλους.


 


 

     
 
ΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Αναλαμβάνουμε αρχικούς καθαρισμούς σε επαγγελματικούς χώρους, κατοικίες και διαμερίσματα έπειτα από την κατασκευή ή την ανακαίνισή τους
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Πραγματοποιούμε επιμελείς καθαρισμούς σε πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους, γραφεία, καταστήματα, χώρους άθλησης, εκθεσιακούς χώρους κ.α.
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Φροντίζουμε τους κοινόχρηστους και τους εξωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας σας με επιπλέον υπηρεσία συντήρησης σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
 
     
 
     
 
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εφαρμόζουμε την υπηρεσία βιολογικού καθαρισμού σε στρώματα, καναπέδες, πολυθρόνες και καθίσματα οχημάτων, θεάτρου, κινηματογράφου κτλ.
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ
Διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα για τίναγμα, στεγνό καθάρισμα, πλύσιμο και βιολογικό καθαρισμό επιτόπου σε χαλιά και μοκέτες.
 
     
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Καθαρίζουμε εξωτερικούς χώρους, όπως, πιλοτές, πάρκινγκ, μπαλκόνια, βεράντες, εξωτερικούς χώρους καταστημάτων κτλ με ειδικά πλυστικά μηχανήματα.
 
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό καθαρισμού.